| Бар "Доблърс". | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Ребека Логън Президент на ЗБЗ.
Брой мнения : 276 Join date : 28.12.2010 Age : 30 Местожителство : Right behind you
| Заглавие: Бар "Доблърс". Сря Дек 29, 2010 11:37 am | |
| | |
|
| |
Сантиаго Мунез Член на ОКД.
Брой мнения : 19 Join date : 31.12.2010 Age : 30
| Заглавие: Re: Бар "Доблърс". Вто Яну 11, 2011 7:01 pm | |
| Беше минал поредния скучен ден в колежа,наистина се надявах да се случи нещо по-интересно,но явно щях да си остана с надеждите.След като днес бях обиколил скучната част на CRU реших да се позабавлявам малко.Видях,че няколко от братята ми от Омега кай излизаха с приятелките си и реших да отида с тях.Разбира се,още от началото знаех,че ще е неловко да съм третото колело,затова още щом стигнахме се лепнах за бара.За мой лош късмет тук първо обслужваха момичетата,а тази вечер беше пълно с красавици. | |
|
| |
Брой мнения : 276 Join date : 28.12.2010 Age : 30 Местожителство : Right behind you
| Заглавие: Re: Бар "Доблърс". Вто Яну 11, 2011 7:12 pm | |
| Доволна, че с Калвин сме се разбрали за предстоящото парти влязох в Доблърс да чакам Евън. Поръчах си мартини и седнах на бара. Изпуфтях, мразех да изглеждам все едно съм зарязана. Видях Дейл с няколко от зайките и го изгледах злобно. Нямаше да оставя нещата така. Огледах се по дължината и забелязах онова момче от Омега Кай, което бях засякла онзи ден. - Ти си шпионинът. - казах и повдигнах вежда. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Бар "Доблърс". Вто Яну 11, 2011 7:19 pm | |
| -А ти си президентката на Зета Бета! - казах и леко повдигнах лявата си вежда. -Случайност ли е,че и двамата сме тук по едно и също време или наистина ме шпионираш? - попита момичето. -Хм..Беки нали? Ще ти отговоря ако ме уредиш с една бира! - казах и леко се подсмихнах
| |
|
| |
| Заглавие: Re: Бар "Доблърс". Вто Яну 11, 2011 7:38 pm | |
| - Ти изнудваш ли ме ?! - казах и присвих очи. - Само аз имам право на такива неща. - намигнах му и се завъртях на столчето. Усмихнах се на бармана и му направих знак да дойде насам. - Дай му една бира. - казах, а бармана кимна. - Не е никак трудно. Стига да си достатъчно настоятелен. - казах и кръстосах крака, като отпих от мартинито си. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Бар "Доблърс". Вто Яну 11, 2011 7:42 pm | |
| -Мисля,че ще трябва да си присъдя и бюст и тогава ще стане 100% процента - казах и отпих от бирата - Мисля,че заслужи отговора си,не те шпионирам,тук съм с братята си! - продължих и погледнах към тях,те вече се натискаха с приятелките си. -А ти сама ли си тук?
| |
|
| |
| Заглавие: Re: Бар "Доблърс". Вто Яну 11, 2011 8:10 pm | |
| - По принцип не, дефакто да. - намръщих се. - Чакам гаджето си - Евън Чеймбърс. Предполагам се познавате. Все пак дълго време ви беше президент. А ти защо си сам? - толкова ли няма някое пияно момиче от Зета Бета? Днес не съм назначавала трезвена сестра... трябва да стегна тези момичета. - поклатих глава. - Не разбрах какво учиш? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Бар "Доблърс". Вто Яну 11, 2011 8:19 pm | |
| -Право и психология - отговорих и се сетих,че тя дори не знаеше името ми - А ти как разбра,че съм в Омега кай като дори не знаеш името ми? - попитах и отново отпих от бирата.Не бях забелязал колко бързо се е напълнило заведението,явно всички имаха нужда от разтоварване. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Бар "Доблърс". Вто Яну 11, 2011 8:25 pm | |
| - Ами онзи ден седна за да учиш. Беше добре облечен, спретнат и носеше учебник. Никога не се срещат такива хора от Капа Тау. Пък и ако щеш ми вярвай, членовете на всяко братство си имат специфично отношение. Ако беше от Капа Тау, вече щеше да си ми предложил да спиш с мен, или щеше да висиш като обица на ухото на обвързаните ти приятели, даже и да им предложиш тройка. Само тази вечер вече щеше да си се натискал с няколко момичета и щеше да си достатъчно нагъл за да се провреш първи да си вземеш алкохол. От друга страна си прекалено наперен и можеш да караш момичетата да съжаляват, че са решили да са верни на гаджетата си, за да си от братството на онези смотаняци, които са на дъното в класацията и могат да общуват с жени само ако са професорки или ... въображаеми. - момчето ме гледаше без да мига. - Президентка съм на женско братство и уча психология. Длъжна съм да знам тези неща. - казах и изядох маслинката. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Бар "Доблърс". Вто Яну 11, 2011 8:32 pm | |
| Докато Беки говореше я гледах наистина очудено.Рядко се случваше някой така да ме изненада. -Хмм..впечатлен съм и от части поласкан! - отговорих и отново се усмихнах. -Междодругото името ми е Сантиаго,но някой ме наричат Санти!
| |
|
| |
| Заглавие: Re: Бар "Доблърс". Вто Яну 11, 2011 8:39 pm | |
| - Ще запомня името ти, ако ме впечатлиш достатъчно. - отговорих и погледнах часовника си. Само Евън да се появи, ще го убия, помислих си. - Е, какво е мнението ти за Омега Кай? Защо реши да се запишеш там, а не в Капа Тау, където си живеят живота и винаги се разминават на косъм. - попитах го, докато пишех заплашителен смс на Евън. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Бар "Доблърс". Вто Яну 11, 2011 8:44 pm | |
| -Ами.. мисля,че не съм точно тип момче на Капа тау,а и не ми харесва да съм постоянно пиян,трябва все пак да имам някакви спомени от колежа.А колкото до Омега кай,все още не съм на ясно,бях в къщата само 2 пъти и още не познавам братята си. -А как е да си президент на Зета Бета?
| |
|
| |
| Заглавие: Re: Бар "Доблърс". Вто Яну 11, 2011 8:50 pm | |
| - Трудно, но аз винаги се справям. Преди малко говорих с Калвин - сегашния ви президент, и смятаме да организираме парти по случай започването на семестъра. Ще бъдем Зета Бета и Омега Кай, но най-вероятно гаджето на Калвин и братът на Кейси ще се единствените от Капа Тау. Поне така се надявам, защото няма да чистя след тях. Пък и най0вероятно събирането ще е във вашата къща. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Бар "Доблърс". Сря Яну 12, 2011 9:09 am | |
| -Хмм..парти по случай новия семестър.. звучи интересно,но парти със Зета Бета звучи.. забавно! - отговорих като наблегнах на последната дума. -Като говорим за Зета Бета случайно да знаеш някое готино момиче,което би се навило да излезе с мен? - питах направо,все пак исках да си имам компания за партито
| |
|
| |
| Заглавие: Re: Бар "Доблърс". Сря Яну 12, 2011 1:14 pm | |
| - Всъщност всяко едно от свободните момичета, което срещнеш на партито би се съгласило. Имам предвид, че те винаги са готови за срещи, стига да не съм ги назначила за трезвени сестри. Въпреки че не спазват това, или поне Лора и Беци никога не го правят и накрая Дейл ги прибира. Но този път ще има сериозни наказания, ако не ме послушат. - усмихнах се доволно. - Предполагам, че след като партито ще е във вашата къща трезвени братя няма да има. - казах и си поръчах второ мартини. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Бар "Доблърс". Сря Яну 12, 2011 4:25 pm | |
| -Да и аз не вярвам някой да се навие да не пие на първия купон - отговорих и доизпих бирата си. -Е,дано имам късмет на партито да се уредя с гадже..-продължих и и се усмихнах
| |
|
| |
| Заглавие: Re: Бар "Доблърс". Чет Яну 13, 2011 12:32 am | |
| - Ама ти искаш нещо сериозно?! Тогава не го търси по такива купони. - казах и поклатих глава. - На тези събирания най-сериозното нещо, което можеш да намериш е приятелка с изгода. Пък и за какво ти е гадже. Аз си имам едно, което ще умре, когато се появи, защото пия второ мартини, а още го няма. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Бар "Доблърс". Чет Яну 13, 2011 6:57 pm | |
| -Ти май наистина искаш да ме откажеш от търсенето на гадже! - казах и направих знак на бармана за нова бира. -А твоето как така те е оставило сама в Доблърс,може някой ти хвърли око?
| |
|
| |
| Заглавие: Re: Бар "Доблърс". Пет Яну 14, 2011 1:04 pm | |
| - Не искам да те отказвам. Просто ти разяснявам как стоят нещата. - повдигнах рамене. - А моето, си има работа, пък и ние минахме фазата с хвърлянето на чужди очи върху мен. - отпих от мартинито и си спомних за момента ми с Бобъра.... и за онзи в гей бара. - Като се замисля, аз имам повече право да се притеснявам, дали на него няма да му хвърлят око... защото няма да имам право да се сърдя. Но все пак бих убила кучката, която посмее да припари до него. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Бар "Доблърс". Съб Яну 15, 2011 1:41 pm | |
| -Хмм..явно си намерила правилния човек,това е трудно.. - казах и огледах бара,осъзнах,че не познавам почти никого тук. -Имам идея,защо някой път не ме запознаеш с някоя от твоите сестри,и без това не познавам никого тук
| |
|
| |
| Заглавие: Re: Бар "Доблърс". Съб Яну 15, 2011 5:40 pm | |
| - Ами може да те запозная, но пак ти казвам, че не стават за връзка. Ако ти се прави секс, с радост ще ти представя Лора. По-добре от колкото да се напиe до безпаметност, Дейл да идва да я прибира и да гледам физиономията му, която те задушава с религиозните възгледи. - нацупих устни. - Коя си избираш? - казах като се завъртях на стола и огледах бара. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Бар "Доблърс". | |
| |
|
| |
| Бар "Доблърс". | |
|