Latest topics | » Важни съобщения.Сря Дек 05, 2012 3:47 pm by Frannie_Morgan » Герои за момичета.Сря Дек 05, 2012 3:39 pm by Frannie_Morgan » Герои на IKI [Йота Капа Йота; Икитата]Нед Ное 13, 2011 4:00 pm by Леда.» Герои за момчета:Съб Ное 12, 2011 6:55 pm by Ребека Логън» Спам на воля. Сря Авг 24, 2011 7:02 pm by Кейси Картрайт» Търся някой за РП.Сря Авг 24, 2011 7:01 pm by Кейси Картрайт» Фонтаните.Вто Авг 16, 2011 4:06 pm by Елиза де Лавре» Вашите форуми.Нед Авг 07, 2011 2:28 pm by Ребека Логън» Прегръдка, целувка или шамар за потребителя преди теб.Нед Юли 31, 2011 9:37 pm by Кейси Картрайт |
|
| Кафенето. | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Ребека Логън Президент на ЗБЗ.
Брой мнения : 276 Join date : 28.12.2010 Age : 30 Местожителство : Right behind you
| Заглавие: Кафенето. Вто Дек 28, 2010 11:26 pm | |
| | |
| | | Ашли Хоуард Членка на ЗБЗ
Брой мнения : 37 Join date : 07.01.2011
| Заглавие: Re: Кафенето. Чет Яну 20, 2011 7:17 pm | |
| След дългите и уморителни лекции влезох в любимото ми кафене.Седнах на любимата ми масичка в ъгъла и отворих менюто.Поръчах си шоколадов шейк и лобимият ми боровинков чиизкейк.След това се облегнах на стола зачаках Кейси... | |
| | | Кейси Картрайт Членка на ЗБЗ
Брой мнения : 38 Join date : 05.01.2011
| Заглавие: Re: Кафенето. Чет Мар 10, 2011 9:31 pm | |
| -Извинявай за закъснението-казах на Ашли веднага щом се добрах до масата ,на която седеше -просто се успах-допълних и се усмихнах невинно.Седнах на стола срещу нея и предледах менюто набързо, -Мисля да си поръчам и аз един шоколадов шейк. -забелязах ,че Ашли ме гледа изпитателно.Знаех много добре ,за какво иска да говорим,но щях да отлагам момента колкото се може по-дълго. | |
| Заглавие: Re: Кафенето. Съб Мар 12, 2011 8:38 pm | |
| Продължих да гледам изпитателно,но тя отлагаше момента.Точно щях да я попитам за Капи,когато сервитьорката донесе поръчката,затова хванах вилицата и бързо започнах да тъпча чиизкейка в устата си.Когато приключих с храненето,реших да подхвана темата с Капи,затова бързо попитах: -Какво става с Капи?-след това се подсмихнах и отпих бавно от шейка си...
| |
| Заглавие: Re: Кафенето. Нед Мар 13, 2011 8:44 am | |
| -Капи ли?Какво за него?-отитах се да избягам от въпроса.Знаех,че тя няма да се откаже лесно,но не ми се говореше за Капи точно сега.-Знаеш ли с кого уча право,освен Евън?-реших ,че ако и разкажа за Катрин може и да забрави за въпросите си относно Капи.-Днес се появи Катрин.Толкова е приятно да видя едно приятелско лице.А какво става с теб?Как върви търсенето на работа? | |
| Заглавие: Re: Кафенето. Нед Мар 13, 2011 12:24 pm | |
| -Ами не много добре,не мога да попадна на подходящата,всеки път щом отида на интервю оплесквам всичко-казах аз с тъжен глас.Забелязах че Кейси отбегна въпроса ми затова отново подхванах темата с Капи: -Моля те не отбягвай темата с Капи просто отговори какво става с Капи?-извиках аз и погледнах мило... | |
| Заглавие: Re: Кафенето. Нед Юли 24, 2011 11:35 pm | |
| Притесних се ,че Ашли иска да говорим за Капи, все пак не знам аз самата какво точно става между нас. -Виж Аш, аз трябва да се прибирам в къщата.Имам страшно много за учене , наистина нямам време днес.Обещавам ,че ще поговорим. Усмихнах и се и станах да се прибирам. На излизане си взех кафе за вкъщи,защото наистина трябваше да залегна зад учебниците. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Кафенето. | |
| |
| | | | Кафенето. | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |