Колежани индекс
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Моля разпространявайте. : ))

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Top posters
Ребека Логън
Стаята на Адам Броуди 4029703EСтаята на Адам Броуди 4029703EСтаята на Адам Броуди 4029703E 
Кейси Картрайт
Стаята на Адам Броуди 4029703EСтаята на Адам Броуди 4029703EСтаята на Адам Броуди 4029703E 
Ашли Хоуард
Адам Броуди
Сантиаго Мунез
Cappie Jones
Елиза де Лавре
Евън Чеймбърс
Ел Алора
Frannie_Morgan
Latest topics
» Важни съобщения.
Стаята на Адам Броуди EmptyСря Дек 05, 2012 3:47 pm by Frannie_Morgan

» Герои за момичета.
Стаята на Адам Броуди EmptyСря Дек 05, 2012 3:39 pm by Frannie_Morgan

» Герои на IKI [Йота Капа Йота; Икитата]
Стаята на Адам Броуди EmptyНед Ное 13, 2011 4:00 pm by Леда.

» Герои за момчета:
Стаята на Адам Броуди EmptyСъб Ное 12, 2011 6:55 pm by Ребека Логън

» Спам на воля.
Стаята на Адам Броуди EmptyСря Авг 24, 2011 7:02 pm by Кейси Картрайт

» Търся някой за РП.
Стаята на Адам Броуди EmptyСря Авг 24, 2011 7:01 pm by Кейси Картрайт

» Фонтаните.
Стаята на Адам Броуди EmptyВто Авг 16, 2011 4:06 pm by Елиза де Лавре

» Вашите форуми.
Стаята на Адам Броуди EmptyНед Авг 07, 2011 2:28 pm by Ребека Логън

» Прегръдка, целувка или шамар за потребителя преди теб.
Стаята на Адам Броуди EmptyНед Юли 31, 2011 9:37 pm by Кейси Картрайт

Търсене

Display results as :

Rechercher Advanced Search

Стаята на Адам Броуди

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
Адам Броуди
Член на КТГ.
Член на КТГ.
Адам Броуди

Брой мнения : 29

Стаята на Адам Броуди Empty
ПисанеЗаглавие: Стаята на Адам Броуди   Стаята на Адам Броуди EmptyЧет Юли 28, 2011 8:20 pm

Стаята на Адам Броуди Clarity-style-modern-male-bathroom-design5-7Стаята на Адам Броуди Inspirational-bachelor-pads-1
Върнете се в началото Go down
Адам Броуди
Член на КТГ.
Член на КТГ.
Адам Броуди

ПисанеЗаглавие: Re: Стаята на Адам Броуди   Стаята на Адам Броуди EmptyЧет Юли 28, 2011 8:32 pm

Отворих вратата на стаята с крак, докато събличах якето на Ребека и я обсипвах с целувки. След това свалих и блузата й и я бутнах на леглото. Нямах търпение да кажа на онзи надут глупак какво съм правил с гаджето му, а когато момчетата от братството разберяха, че съм спал с президентката на ЗБЗ и съм натрил носа на приятеля й, който беше от врага, щяха да ме уважават... и то много.
Ребека Логън
Президент на ЗБЗ.
Президент на ЗБЗ.
Ребека Логън

Брой мнения : 276
Местожителство : Right behind you

ПисанеЗаглавие: Re: Стаята на Адам Броуди   Стаята на Адам Броуди EmptyЧет Юли 28, 2011 8:35 pm

[Изстенах тихо и преди да се осъзнае, вече беше останал без риза. Продължавах да го целувам и по едно време леко захапах долната му устна. Знаех, че поне няколко човека от Капа Тау са ни видели да се качваме, все пак това беше целта ми, но не бях напълно сигурна дали това е правилното нещо. Това ли беше единственият начин да привлека вниманието на гаджето си? Толкова ли бях изпаднала напоследък?
- Знаеш ли... по-добре да спрем до тук, мисля че е достатъчно за да го накарам да съжалява! - заекнах накрая и се опитах да го избутам от себе си, но без особен успех.
https://greeks.bulgarianforum.net
Адам Броуди
Член на КТГ.
Член на КТГ.
Адам Броуди

ПисанеЗаглавие: Re: Стаята на Адам Броуди   Стаята на Адам Броуди EmptyЧет Юли 28, 2011 8:50 pm

- Не може да се измъкнеш точно сега, имам да осъществявам план. - прошепнах в ухото й и хванах ръцете над главата й, докато лежах върху нея. - Няма да ми се измъкнеш. - добавих докато разкопчавах дънките й и ги смъквах надолу. Кръста й описа дъга, в опита й да се изплъзне, което само ми помогна да премахна дрехите й изцяло. Усмихнах се победоносно и обсипах тялото й с целувки.
Ребека Логън
Президент на ЗБЗ.
Президент на ЗБЗ.
Ребека Логън

ПисанеЗаглавие: Re: Стаята на Адам Броуди   Стаята на Адам Броуди EmptyЧет Юли 28, 2011 8:55 pm

- Не... моля те, не го прави. И двамата постигнахме целта си, не е нужно да... - шепотът ми беше прекъснат от груба целувка. Така става, като си играеш с огъня, Бека! Помислих си и се опитах да освободя ръцете си, но не се получи. А този разговор можеше да протече по съвсем различен начин. Може би трябваше да се отпусна в ръцете му, но не бях свикнала да губя.
- Н-нееедей! - просъсках зашеметена едновременно от удоволствие и страх, когато усетих езика му да проследява вътрешната част на бедрата ми.
Адам Броуди
Член на КТГ.
Член на КТГ.
Адам Броуди

ПисанеЗаглавие: Re: Стаята на Адам Броуди   Стаята на Адам Броуди EmptyЧет Юли 28, 2011 9:00 pm

- Защо просто не се отпуснеш, Ребека? - попитах я, докато заравях глава между краката й. Езикът ми я галеше нежно, докато не усети двата пръста, с които се заиграх в нея. Можех да чуя как диша на пресекулки, знаех, че й е приятно. Усмихнах се доволно и забързах малко, докато се готвех наистина да проникна в нея.
Ребека Логън
Президент на ЗБЗ.
Президент на ЗБЗ.
Ребека Логън

ПисанеЗаглавие: Re: Стаята на Адам Броуди   Стаята на Адам Броуди EmptyЧет Юли 28, 2011 9:15 pm

Най-удобният момент за бягство беше дошъл. Изритах го в корема и се преобърнах. Станах от леглото и си взех дрехите. Започнах да се обличам, а през това време се обърнах към Адам, който се превиваше от болка и му казах:
- Това можеше да се развие по друг начин. А сега... мога просто да те съсипя. Аз съм лудата кучка в този университет, Франи ме обучи, но нали знаеш.. ученикът надминава учителя. Не е удачно да ме имаш за враг, жалко че го разбираш прекалено късно. - обърнах се и си взех якето и чантата от пода, а след това отключих вратата. Излязох и си пооправих косата, затръшнах я след себе си и тръгнах към ЗБЗ.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Стаята на Адам Броуди   Стаята на Адам Броуди Empty

Стаята на Адам Броуди
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Стаята на Ел