Latest topics | » Важни съобщения.Сря Дек 05, 2012 3:47 pm by Frannie_Morgan » Герои за момичета.Сря Дек 05, 2012 3:39 pm by Frannie_Morgan » Герои на IKI [Йота Капа Йота; Икитата]Нед Ное 13, 2011 4:00 pm by Леда.» Герои за момчета:Съб Ное 12, 2011 6:55 pm by Ребека Логън» Спам на воля. Сря Авг 24, 2011 7:02 pm by Кейси Картрайт» Търся някой за РП.Сря Авг 24, 2011 7:01 pm by Кейси Картрайт» Фонтаните.Вто Авг 16, 2011 4:06 pm by Елиза де Лавре» Вашите форуми.Нед Авг 07, 2011 2:28 pm by Ребека Логън» Прегръдка, целувка или шамар за потребителя преди теб.Нед Юли 31, 2011 9:37 pm by Кейси Картрайт |
|
| Pizza Hut. | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Ребека Логън Президент на ЗБЗ.
Брой мнения : 276 Join date : 28.12.2010 Age : 30 Местожителство : Right behind you
| Заглавие: Pizza Hut. Сря Дек 29, 2010 10:49 pm | |
| | |
| | | Кейси Картрайт Членка на ЗБЗ
Брой мнения : 38 Join date : 05.01.2011
| Заглавие: Re: Pizza Hut. Чет Юли 28, 2011 9:31 pm | |
| Реших да поизляза и да си взема нещо за хапване. Естествено отидох в Pizza Hut да си взема пица. Първоначално мислех да си взема пица за вкъщи , но после реших ,че може да срещна някой сладур , който да ме разсее от мислите за Капи , който очевидно не искаше да сме заедно в момента. Взех си парче пица и седнах на първата свободна маса ,която видях. | |
| | | Адам Броуди Член на КТГ.
Брой мнения : 29 Join date : 28.07.2011
| Заглавие: Re: Pizza Hut. Чет Юли 28, 2011 9:43 pm | |
| Влязох в пицарията след станалото с Ребека. Тази жена можеше и да ми навлече неприятности, а не ми се искаше това да става... сам си бях виновен, по-късно щях да й се извиня. Седях на касата и докато плащах русо момиче привлече вниманието ми. Ребека, а след това и Кейси... кой ли още щях да срещна. Усмихнах се чаровно и седнах срещу момичето.
- Адам Броуди. - подадох ръката си. - И ако не се лъжа, ти си Кейски Картрайт. | |
| Заглавие: Re: Pizza Hut. Чет Юли 28, 2011 10:02 pm | |
| -Да ,аз съм Кейси. - казах го малко машинално,защото се бях отнесла в мисли, но в следващия момент видях момчето срещу мен.Изглеждаше симпатичен ,затова се усмихнах и допълних- Приятно ми е Адам.Откъде си? Не съм те срещала досега. Тайничко се надявах да е или от Омега Кай или Капа Тау. | |
| Заглавие: Re: Pizza Hut. Чет Юли 28, 2011 10:07 pm | |
| - От Капа Тау съм, но в началото на учебната година имах малко работа... извън кампуса. - предполагах, че може да се нарече така разправията с баща ми и лишаването от наследство, заради отказа ми да вляза в Йейл.
- Ами ти... защо седиш сама? | |
| Заглавие: Re: Pizza Hut. Чет Юли 28, 2011 10:19 pm | |
| Капа Тау ми звучеше добре , а и настина изглеждаше добре. Усмихнах се и му отговорих. -Просто реших да поизляза да се поразсеям малко и да хапна нещо. Приятелките ми никакви ги нямаше , а с Капи в момента не сме в добри отношения, но ти сигурно знаеш това.Вие в къщата май нямате тайни един от друг. А ти защо си сам? | |
| Заглавие: Re: Pizza Hut. Чет Юли 28, 2011 10:36 pm | |
| - Aз... бях с ребека до преди малко, но се сдърпахме. Търсех я, за да й се извиня, но предполагам е отишла в къщата на ЗБЗ. Има доста хаплив език... признавам. Не, все още не съм имал възможността да поговоря с Капи, днес не съм се виждал с почти никого, вчера също и онзи ден и по-онзи ден, мисля че ме разбра. - казах и й намигнах. | |
| Заглавие: Re: Pizza Hut. Пет Юли 29, 2011 8:13 am | |
| -И аз не съм се виждала с Капи скоро. А Беки си е такава , не се притеснявай много. Ще си оправите взаимоотношенията.-казах с усмивка, защото бях почти убедена в думите си.Почти приключвах с пицата ,затова реших да го поразпитам още малко преди да си тръгна. - Ти какво учиш? | |
| Заглавие: Re: Pizza Hut. Съб Юли 30, 2011 12:50 am | |
| - Психология и Право. - значи Беки си била такава... Беки, звучеше толкова мило, някак си не пасваше на характера на Ребека. Все едно, рано или късно щях да се срещна отново с нея, за да й предложа да поиграем на още някоя игричка. - Значи... с Капи не сте заедно? Жалко за него, трябва да е пълен глупак, за да те изпусне. | |
| Заглавие: Re: Pizza Hut. Нед Юли 31, 2011 9:35 pm | |
| -Ами да в момента не сме заедно, колкото и да ми се иска да е обратното. Но аз съм голямо момиче ще го преживея.- Всъщност се надявах да го преживея ,защото наистина държах на Капи.- Виж , беше ми наистина приятно да се запознаем и да си поговорим , но мисля да тръгвам.Между другото имаш страхотни специалности. - допълних с усмивка. - Надявам се скоро пак да се срещнем. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Pizza Hut. | |
| |
| | | | Pizza Hut. | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |