| Starbucks Coffee. | |
|
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Ребека Логън Президент на ЗБЗ.
Брой мнения : 276 Join date : 28.12.2010 Age : 30 Местожителство : Right behind you
| Заглавие: Starbucks Coffee. Сря Дек 29, 2010 10:48 pm | |
| | |
|
| |
Брой мнения : 276 Join date : 28.12.2010 Age : 30 Местожителство : Right behind you
| Заглавие: Re: Starbucks Coffee. Нед Май 08, 2011 1:27 pm | |
| Доброто старо лате - мислех си, докато отпивах голяма глътка от чашата си. Къде ли се губеха всички? Може би Ашли се мотаеше с Ръсти, а Кейси с Капи... или пък не. Загледах се в далечината и го видях да се задава насреща. Усмихнах се и му помахах. - Здравейте господин философ. - погледнах Капи и се засмях. - Къде е дамата ви? | |
|
| |
Cappie Jones
Брой мнения : 14 Join date : 08.05.2011 Местожителство : In Rebecca's bedroom ^^
| Заглавие: Re: Starbucks Coffee. Нед Май 08, 2011 1:31 pm | |
| Влязох в кафенето и реших да уча, да не повярваш. Изведнъж забелязах Ребека и се запътих към нея. - Здравейте госпожице Ребека, какво удоволствие е да Ви видя. - Дамата ми? Явно не сте чули, но се разделихме. Усмихнах се и направих знак на сервитьора да дойде. Поръчах си един студен чай. - Е, как сте? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Starbucks Coffee. Нед Май 08, 2011 1:34 pm | |
| - Как мога да бъда, след като ме заливаш със студен душ, като ми поднасяш такива новини? С Кейси сте скъсали? И това в ръката ти, да не би да е ... учебник? - колко бях пропуснала със заминаването си до Вашингтон за уикенда? - Защо, по дяволите сте се разделили? И не се опитвай да се измъкнеш от темата! Знаеш колко настоятелна мога да бъда. - добавих и го погледнах заплашително. | |
|
| |
Cappie Jones
Брой мнения : 14 Join date : 08.05.2011 Местожителство : In Rebecca's bedroom ^^
| Заглавие: Re: Starbucks Coffee. Нед Май 08, 2011 1:38 pm | |
| - Да, Ребека, учебник е. И аз уча. Тя ме погледна супер невярващо. - Скъсахме, защото просто не върви. Не ме питай, моля те. Направих отегчена физиономия и я погледнах - При теб как е? Нещо с Евън може би? Мразех го този човек. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Starbucks Coffee. Нед Май 08, 2011 1:47 pm | |
| - Евън си има ново гадже - казва се Правно Училище. - направих недоволна гримаса. - Нямаме почти никакво време да се виждаме, защото той не спира да зубри и да се надпреварва с Кейси, а аз трябва да уча 20 малоумни новачки да слизат изправени по стълбите, когато са на 10 сантиметрови токчета. Колко вълнуващ е животът ми. Как вървят нещата в Капа Тау? - попитах и отпих още една глътка. | |
|
| |
Cappie Jones
| Заглавие: Re: Starbucks Coffee. Нед Май 08, 2011 1:58 pm | |
| - Евън е глупак... Измрънках аз и погледнах надолу - И е още по-глупав щом няма време за теб, заради училището. Казах още по-тихо - Нищо ново, купони...купони и пак купони - Ами в Зета Бета Зета, как са нещата? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Starbucks Coffee. Нед Май 08, 2011 2:02 pm | |
| - Теган продължава да ни наблюдава и да трепери в очакване да се издъня. Подлага ме на огромен стрес. Може би ме мрази, защото съм единствената, която не й се подмазва. - повдигнах рамене. - А и този уикенд оставих Лора да командва, защото бях във Вашингтон. - задълженията на баща към дъщеря... помислих си, но реших да спестя подробностите на Капи. | |
|
| |
Cappie Jones
| Заглавие: Re: Starbucks Coffee. Нед Май 08, 2011 2:06 pm | |
| - Как си Ребека, имам предвид наистина как си? Попитах я аз и отпих от студения чай. Липсваха ми нашите разговори, пред малко хора бях разкривал важни неща за мен. Особено името си. - Надявам се, че си добре...не искам да разбера, че нещо не е наред от някой друг. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Starbucks Coffee. Нед Май 08, 2011 2:13 pm | |
| - Винаги съм добре. - казах с такава интонация, че на Капи да му стане ясно, че няма да го обсъждаме. Той много добре знаеше, че аз не показвах слабостите си... никога. - Просто трябваше да се видя с баща ми по неотложни въпроси, а знаеш в какви отношения сме с него. Понякога имам чувството, че Евън му е син и са ни объркали в родилното. Дали нямаше да е забавно да не съм дъщеря на сенатор? Може би, ако не бях онова клипче от пролетната ваканция, когато участвах в Мис мокра фланелка за да те дразня, нямаше да направи впечатление на никого. - при спомена избухнах в смях. | |
|
| |
Cappie Jones
| Заглавие: Re: Starbucks Coffee. Нед Май 08, 2011 2:19 pm | |
| - Добри времена бяха, когато бяхме...заедно. Усмихнах се и при спомена избухнах в смях заедно с нея. - Нека не ти напомням името си, тогава може би ще паднеш на земята от смях. Посочих я и докоснах нослето и с показалеца си. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Starbucks Coffee. Нед Май 08, 2011 2:23 pm | |
| Името.. ах, да името. Това ме накара да избухна отново в смях. - Тогава бяхме още ... нещо като деца. Деца, които се наливат с бира и пропускат лекции. А сега съм президент на братство, не разговарям с баща ми, освен ако не се налага, с Кейси сме приятелки, както и с Калвин, който е гей, а с Евън... с Евън сме близки. - не знаех дали все още мога да го наричам мое гадже. - Нещата доста се промениха, за няколко години. | |
|
| |
Cappie Jones
| Заглавие: Re: Starbucks Coffee. Нед Май 08, 2011 2:32 pm | |
| - Ъх Евън, ненавиждам го. Казах по-силно и я погледнах - Той не те заслужава Ребека. Ще е грешка, ако си с него. Добавих по-сериозно и отпих от студения чай - Просто ще е грешка | |
|
| |
| Заглавие: Re: Starbucks Coffee. Нед Май 08, 2011 2:39 pm | |
| - Знаеш ли, странно е как нещата се обърнаха, защото преди аз не го заслужавах. Нямам право да го съдя, защото аз спах с Бобъра, когато той ми подари огърлица и отново аз се натисках с барман в гвй бар, когато той ми каза, че ме обича. Нашата връзка никога не е била перфектна, но той ми прости. Не всички връзки са каквато беше вашата приказка с Кейси. - посочих го обвинително с пръст. | |
|
| |
Cappie Jones
| Заглавие: Re: Starbucks Coffee. Нед Май 08, 2011 2:43 pm | |
| - Не говоря за това.. той по принцип не те заслужава. - Ти си така перфектна и мила. Сладка, а начините, по които се усмихваш са толкова интересни. Имаш усмивка за всяка една твоя физиономия. Когато си доволна, когато си щастлива, когато си недоволна. Винаги е усмивка. Сякаш и се обяснявах в любов. Но наистина бе така, Евън не я заслужаваше. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Starbucks Coffee. Нед Май 08, 2011 2:47 pm | |
| Аз, мила?! Дали Капи все още не беше изтрезнял от купона, който са си спретнали предишната вечер? А и Кейси все още го обичаше. Евън и аз бяхме прекалено еднакви, може би това беше проблемът, а може би това беше тръпката. - Капи Джоунс, да не би да флиртуваш с мен? - попитах като сипах още едно захрче в кафето си. | |
|
| |
Cappie Jones
| Заглавие: Re: Starbucks Coffee. Нед Май 08, 2011 2:50 pm | |
| - Пфф, аз да флиртувам ... НЕ! Сведох поглед надолу, може би настина това правех. - Ами, ако го правя...би ли възразила? Попитах я аз, все така гледайки надолу | |
|
| |
| Заглавие: Re: Starbucks Coffee. Нед Май 08, 2011 2:57 pm | |
| - Знаеш, че вече не се опитвам да срина Кейси, нали? За това по-добре не го прави. Тя все още те обича Капи... и може би след като направи дисекция на връзката ми с Евън, сега е твой ред. Защо се разделихте?! - наблегнах на последното изречение, за да му покажа, че този път ще ми отговори, независими какво ще му коства това. | |
|
| |
Cappie Jones
| Заглавие: Re: Starbucks Coffee. Нед Май 08, 2011 3:01 pm | |
| - Знам, че не искаш да я съсипеш...просто нека не говорим за това. Усмихнах се чаровно както винаги и и намигнах - Връзката ми с Евън... Изимитирах я и се засмях - Ами с Кейси не се получи. Тя не ми обръща голямо внимание, а аз обичам вниманието - знаеш го. Пък и може би тя не ме обича, толкова колкото аз обичах нея. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Starbucks Coffee. Нед Май 08, 2011 3:09 pm | |
| - Много добре знаеш, че това не е вярно. Кейси просто искаше да те види променен, пораснал. Признай си, че в повечето случаи се държиш като голямо дете. И да, връзката ми с Евън... ще бъде наред. Ще се оправим. - усмихнах се. - Съветвам те и ти да опиташ да се сдобриш с Кейси. | |
|
| |
Cappie Jones
| Заглавие: Re: Starbucks Coffee. Пон Май 09, 2011 12:42 pm | |
| - Ъх, само при мисълта, че си с него ми идва да повърна... Евън Казах аз и направих намръщена физиономия. Веднага се засмях и отпих от чая - Добре нека не говорим за Евън поне за секунда, може да си помисли, че наистина е значим. Намигнах и и продължих - Нека поговорим за това, как аз...имам нужда по Философия. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Starbucks Coffee. Пон Май 09, 2011 8:01 pm | |
| - В действителност, Евън е значим. - наблегнах на изречението и отново отпих от кафето си. - А и нали уж бяхте в добри отношения. - повдигнах рамене. - От кога стана такъв философ? И ако не се интересуваш от ученето, за да покажеш на Кейси, че си пораснал, защо тогава? - погледнах го и присвих очи. | |
|
| |
Cappie Jones
| Заглавие: Re: Starbucks Coffee. Пон Май 16, 2011 8:33 am | |
| - Да, да Евън...нека не говорим за тази така "важна" особа. Усмихнах се и и намигнах - Не уча заради Кейси. Казах ясно и отчетливо - Да ти кажа честно и аз не знам защо уча, просто изведнъж реших, че няма да е зле освен купоните да отворя учебниците за малко. Ребека ме погледна така сякаш казах нещо почти нереално | |
|
| |
| Заглавие: Re: Starbucks Coffee. Вто Май 17, 2011 9:13 am | |
| - Значи е време - тази година ще се дипломираш. - не издържах и се разсмях. - Не, не мога да го повярвам, съжалявам. - А може би, Капи да завърши беше като аз да обичам Евън - нереално, но все пак възможно. - И то Философия. Много впечатляващо. Със сигурност ще имаш повече време, от колкото, ако учиш право. - отново се разсмях. | |
|
| |
Cappie Jones
| Заглавие: Re: Starbucks Coffee. Сря Май 18, 2011 7:32 pm | |
| - Не се смей... Погледнах я и се усмихнах - Дам, Философия и Вие госпожице Логън ще ми помогнете да уча. Тя е погледна невярващо - Сигурен съм, че няма да имате нищо против да помогнете на един покаял се купонджия | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Starbucks Coffee. | |
| |
|
| |
| Starbucks Coffee. | |
|